Cap compas

ISSN 2559-1053

Revista nr. 1(5), Pagina 5

Cod: 5-5-62


ITF Seafarers' Trust

Un nou sistem de comunicații mobile conceput pentru navigatori

ITF Seafarers' Trust, Autor necunoscut

Like
Unlike
+797

Rotterdam, Olanda, 29 noiembrie 2017

Sistemul de comunicații mobile, parte a proiectului ITF Seafarers' Trust pentru asigurarea bunăstării navigatorilor, își propune să-i mențină pe aceștia conectați cu familiile și prietenii dar și să le ofere necesarul de informații și resurse prin furnizarea accesului Wi-Fi ușor accesibil pe chei în porturile din întreaga lume.

Sistemul de comunicații mobile prezentat, a câștigat „Cel mai bun produs de comunicare nou”, la Premiile pentru siguranță pe mare, pentru modul inovator de abordare a necesităților privind bunăstarea navigatorilor.

Lansarea oficială a avut loc în cel mai mare port din Europa, în 29 noiembrie 2017, la ora 12.00, la Willemsplein 1, 3016 DR, Rotterdam, în Olanda.

„Bunăstarea navigatorilor este un element integrat în ameliorarea siguranței pe mare, dar este, de asemenea, evident, importantă pentru îmbunătățirea calității vieții. ITF Seafarers’ Trust este mândru de posibilitățile care includ comunicarea, dar și informarea despre porturi, despre modul în care navigatorii pot accesa capelanii, inspectorii ITF și altele. Datorită faptului că platformele sunt portabile și că utilizarea lor este flexibilă, așteptăm cu nerăbdare comunitatea maritimă largă, folosind metode diversificate pentru a ajuta pe marinarii lumii.


<strong>ITF Seafarers' Trust,</strong> Autor necunoscut

ITF Seafarers' Trust, Autor necunoscut

Like
Unlike
+797