Cap compas

ISSN 2559-1053

Revista nr. 2(2), Pagina 9

Cod: 2-19-16


SeafarerHelp

ISWAN - Seafarer Help

ISWAN, Autor necunoscut

Like
Unlike
+732

Navigatorii care se găsesc în situații dificile sau necesită sprijin sau asistență pot contacta SeafarerHelp, Este un serviciu permanent, gratuit și confidențial, oferit prin rețeaua de asistență socială ISWAN.Fie că este vorba de diverse agresiuni, salarii neplătite, condiții de muncă și de viață precare, contracte nerespectate sau doar nevoia unui dialog cu cineva, SeafarerHelp este disponibil atât oricărui navigator cât și familiilor acestora din întreaga lume. Serviciul este disponibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an și în toate limbile principale vorbite de navigatori, inclusiv rusă, tagalog și hindi.

Pe lângă disponibilitatea de a ajuta navigatorii, SeafarerHelp oferă și asistență altor agenții maritime, lucrând alături de acestea pentru a ajuta la rezolvarea problemelor, după cum vedem în următoarele răspunsuri primite:

„Am apreciat întotdeauna ajutorul dat și modul în care problemele menționate au fost tratate.”

„Vă mulțumim pentru contribuția valoroasă. Navigatorii, au într-adevăr nevoie de oameni pregătiți să îi asculte.”

Ce face SeafarerHelp?Multe cereri sunt pentru acordarea ajutorului în probleme simple, gen: un portofel pierdut în port, boală, contactarea familiei. Altele, sunt mai sensibile, cum ar fi consilierea cu privire la modul de a face față unei agresiuni la bordul navei sau o dispută asupra plății sau condițiilor de angajare.

Există însă și cazuri grave, complexe. Uneori au apărut accidente la bordul navelor, care au necesitat intervenții speciale și rapide. Au existat mai multe cazuri de nave, care au abandonat echipajele în port, fără plată sau zboruri spre acasă. Au existat și apeluri de la navigatori anxioși care reclamau condițiile lucru sau care au fost traumatizați după captivitate la pirați.

Date de contact:Telefon - linie directă:
+44 (0) 20 7323 2737
(cerere de apelare de către SeafarerHelp)

Telefon - apel gratuit (pentru Europa de Vest):
00 800 7323 2737

E-mail:
help@seafarerhelp.org

Skype:
info-seafarerhelp.org

Text:
004476 24 818 405

Chat live prin intermediul site-ului seafarerhelp:
www.seafarerhelp.org


<strong>ISWAN,</strong> Autor necunoscut

ISWAN, Autor necunoscut

Like
Unlike
+732