Cap compas

ISSN 2559-1053

Revista nr. 3(3), Pagina 9

Cod: 3-4-34


ISWAN

ISWAN - Concurs internațional pentru asigurarea bunăstării navigatorilor 2017

Caitlin Vaughan, ISWAN

Like
Unlike
+830

Premiile internaționale pentru asigurarea bunăstării navigatorilor de oriunde, oferite de ISWAN, recunosc cele mai apreciate eforturi depuse a veni în sprijinul oamenilor mării. În acest an, cu sprijinul câtorva dintre cele mai mari nume din industrie, premiile vor fi mai interesante decât oricând, dar totul începe cu nominalizările. Acum este momentul ca navigatorii să-și poată spune părerile.

Acum, în al șaptelea an, Premiile internaționale pentru asigurarea bunăstării navigatorilor, recunosc excelența în ceea ce privește asigurarea bunăstării, dar și pe aceia care contribuie la ridicarea standardelor în întreaga industrie. Procesul de nominalizare este acum deschis și toți marinarii sunt încurajați să își exprime opinia cu privire la persoanele, organizațiile și companiile care oferă servicii de bunăstare de cea mai bună calitate.

ISWAN are nevoie de nominalizări pentru cele 4 categorii de premii:


(i) Premiul pentru Compania de Transport a anului
(ii) Premiul pentru Centrul pentru navigatori al anului
(iii) Premiul pentru Portul anului
(iv) Premiul Dr. Dierk Lindemann pentru Personalitatea anului din domeniul bunăstării navigatorilor


Termenul limită pentru nominări este 1 decembrie 2017.

Candidații vor fi apoi invitați să depună o cerere de înscriere la un juriu alcătuit din experți din industria navală. Câștigătorii vor fi invitați la Geneva pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor, care va avea loc la Organizația Internațională a Muncii (OIM) în aprilie 2018.

Referindu-se la deschiderea nominalizărilor, directorul executiv al ISWAN, Roger Harris, a declarat: „Premiile pentru bunăstarea navigatorilor de oriunde, continuă să recunoască excelența în grija pe care navigatorii o primesc de la companii maritime, porturi, centre de asistență socială și persoane dedicate, în timp ce lucrează departe de casă”.

El a mai adăugat: „Munca navigatorilor poate fi periculoasă, epuizantă și izolantă, dar există companii și organizații exemplare care asigură accesul navigatorilor la cele mai bune servicii. Este important să îi felicităm pe acești candidați - nominalizați de marinari - pentru a încuraja toată lumea din industrie, pentru a ridica nivelul bunăstării navigatorilor”.

Premiile acordate în anul 2018 sunt posibile printr-o finanțare generoasă din partea Trustului pentru navigatori ITF și prin sprijinul acordat de Inmarsat (sponsorul principal), Camera Internațională de Transport maritim (Dr. Dierk Lindemann Premiul pentru Personalitatea anului din domeniul bunăstării navigatorilor), Garrets International (Premiul pentru Compania de Transport a anului) și Wrist Ship Supply (Premiul pentru Centrul pentru navigatori al anului). Premiile sunt, de asemenea, susținute și de Organizația Internațională a Muncii (ILO), The International Christian Maritime Association (ICMA) și Federația Internațională a Lucrătorilor din Transporturi (ITF).

Lista scurtă a nominalizărilor va fi anunțată în februarie 2018. Mai multe informații despre proces pot fi accesate online la http://www.seafarerswelfareawards.org/


Deci,
Spuneți-vă astăzi părerea și recunoașteți-i pe cei care fac eforturi pentru a se îngriji de navigatorii din întreaga lume.


<strong>Caitlin Vaughan,</strong> ISWAN

Caitlin Vaughan, ISWAN

Like
Unlike
+830